diumenge, 22 de gener del 2012

Resultats enquesta realitzada

1.    Els familiars de la 3era edat de la vostra familia amb qui conviuen?







2.     Aneu a visitar als vostres avis?
 



3.    Com definiríeu una persona de la tercera edat?

 

4.    Creieu que la gent gran és útil a la nostra societat?



5.    . Esteu d'acord amb la següent afirmació, els notres avis molesten més que ajuden?
La majoria no estan d’acord en aquesta afirmació, ja que creu que estan quan els necessiten i que són útils per a la societat.
Un altre alt %  estan indiferents ja que creuen que no ajuden però tampoc molesten, i algun jove esta d’acord en aquesta afirmació.

6.    Quan aneu en un autobús i veieu que una persona de la tercera edat entra, i tu estàs assentat. Cediries el teu seien perquè s'assenti aquesta persona gran?



7.    Creieu que les ajudes que hi ha per a la gent gran són suficients pel seu benestar social?


8.    Considereu que les retallades que estan fent les administracions com l'autonomica o estatal en matèria de sanitat o pensions afecta en el nivell de vida de les persones de la tercera edat?



9.    Creieu que les persones joves ajudem a la gent gran que més ho necessita? Raoneu la resposta.
La majoria de persones creuen que els joves no ajudem sempre a la gent gran que ho necessita i  que majoritàriament ajuden poc.

1 comentari:

  1. Crec que l enquesta està molt bé, no obstant crec que el jovent = com diu a lenquesta no ajuda el suficiente a la gent gran, i que en realitat no els visiten tant com diu xk jo tinc a ma avia en una residencia i vec que la gent gran necessita molt carinyu i pokes vegades elss van a visitar

    ResponElimina